Évértékelés 2011

31 dec

Célok 2011-re:
nagyon jókat bálazni; leérettségizni angolból középszinten; eljutni Balatonra a többiekkel; megtanulni festeni és rajzolni jól; meg persze a tanulááás…; leadni az úszógumimból; továbbra is tanítani; a szingli létet is unom kicsit; valami normális koncepciót találni ennek a blognak; de mindenekelőtt: Élvezni az élet apró örömeit!

Nos, jelentem, a bálak nagyon jók voltak, az angolom 98% lett, Balatonon élveztem a nomád életet, és néha tanultam is. Tanítok is. Néha. A szingli-dologról most így nem mondanék semmit, azon kívül, hogy még most is az vagyok, de hát egy év alatt sok minden történt. Koncepciónak meg ott vannak a könyvekből kiragadott idézetek, amik számomra érdekesek, vagy közelállónak érzem magamhoz, vagy épp csak tanulságosak.

Hirtelen nem tudnám összegezni ezt az évet. Volt az év eleji hideg időszak meg minden, aztán tavasz, ballagások… Ó, igen, egy jó buli után 2 hónapos büntimet élvezhettem egészen nyár elejéig… Ami addig tartott, amíg szüleim el nem mentek 2 hétre Olaszországba. Hú, de jó is volt. Mármint az az önellátás, főzéstől (haha) takarításig, stb. Akkor érettségiztem is. Azután meg indultunk Balatonkenesére, és kitakarítottuk a pottyantóst Cicával, és szúnyogok meg legyek mellett aludtunk, amik tényleg csak alig zavartak. A fürdőszoba egy lavor volt, illetve a strandi mosdók, lent a hegy aljában. Kicsit úgy tűnhet, mintha rossz lett volna, de mindenki nagyon élvezte az egészet, és minden héten eszembe jut valami onnan, és remélem, jövőre is megyünk.
Még Balaton előtt eldöntöttük a lányokkal, hogy megyünk a SZIN-re. Hát mentünk.
A hőség és töménytelen por ellenére rengeteg jó élmény fűződik hozzá, elsősorban a koncertek.  Például Carbonfools és Heaven Street 7, természetesen. Aztán minden estre a sátraink előtt ültünk és néztünk ki a fejünkből, majd felpattantunk és mentünk bulizni.

Ó, helló ősz, iskola. Évfolyamtársaink idén végzősek, nekünk meg még lesz egy évünk, hát nagyon jó. Nem. És nagykorú lettem! 😀 Aztán valahogy végülis elértünk, elértem erre a napra.

Azt hiszem, idén is írok egy listát a leg-ekről 2011-ben:

Legszebb nap: nincs egy darab ebből, a balatoni hét, SZIN, osztálykirándulás, szülinapok, napsütések, strandolások. Mind szép s jó volt.

Legrosszabb nap: ilyen sem volt, nekem nincsenek is rossz napjaim 🙂 Most hazudtam, de egyébként tényleg nem választok legrosszabbat, mert egyik sem érdemli meg. Ja de, tévedtem. Amikor rájöttünk, hogy jelentkeznünk kellett volna angol OKTV-re, mert amikor írtuk volna, akkor csak délután kellett volna bemennünk suliba, így előző nap át tudtunk volna menni Szegedre Carbonfools koncertre. De jó lett volna még pluszba így is megünnepelni a szülinapomat…

Legjobb buli: NEM a siófoki, habár olyan bulikban még nem volt részem. De SZIN-en jók voltak a koncertek, meg a szülinapozások. Csak a másnapot éljem túl, ez a lényeg…

Legszebb hely, ahol idén jártam: nem is voltam sehol. Mármint most tényleg nem. Bár a kenesei kilátó ott a Soós-hegyen kellemes hely, csak este nagyon szeles, főleg ha esős időszakban megy az ember. De a táj éjjal-nappal szép onnan.

Legviccesebb helyzet: SZIN-en az esték. Ahogy a sátrak előtt ülünk, és röhögünk a semmin, a fáradtságtól. Ja, és Kenesén amikor Robi monológjáról hangfelvételt csináltunk. Na, abban vannak aranyköpések… Ja, és a MINDÉG-ek órán.

Az év csodája: hogy túléltem 🙂

Az év meccse: a Jókai idén is hozta a várt szintet… De nem szoktam sok meccset nézni.

Az év tanulsága: Minden fejben dől el. Tavaly is, idén is! Ezért nem kerültem padlóra ilyen-olyan esetek után! Páran biztos unják már, hogy mindig ezt mondom, de attól függetlenül igaznak tartom. És a prioritások felállítása szintúgy fontos, mert amúgy is rend a lelke mindennek.

Legjobb koncert: Carbonfools! Heaven Street 7 kétszer is idén! Irie Maffia! Szabó Balázsék!

Legfontosabb feladat: interjúkészítés média órára. Sajnos az eredeti alannyal nem jött össze (Szabó Balázs), pedig a felkérésre igennel válaszoltak. Jó lett volna, érdekes embernek tartom, na mindegy.

Amit a legjobban vártam: szerintem egyértelmű. Unalmas lenne leírni, hogy Balaton meg SZIN. Viszont a szalagavatókat nagyon vártam még, meg a Ki Mit Tud?-ot, mert az egyik zsűri én voltam, és az fontos dolog.

Amit a legjobban várok: ismét csak a bálak, hogy végre legyen jogsim, a nyár, hogy meglegyenek az érettségik, SZIN…

Célok 2012-re:

  • tavaszra legyen jogsim
  • emelt angol érettségi 80% felett
  • angol civilizáció érettségi
  • Velence, bár igazából kötelező mennem
  • ha Example (vagy valamilyen más előadó, akit imádok) jön valamelyik fesztiválra, ami nem Szegeden van, akkor arra eljutni mindenáron
  • SZIN
  • egy jó szalagavatót összehozni az osztállyal, mert szeptembertől már végzősök leszünk… te jó ég
  • tanulni!!! felvételire készülni, mert arra még több mint egy évem van!!!

Na, elkezdek készülődni estére. De hosszú lesz ez a nap…

Boldog új évet mindenkinek!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: