próféta

4 máj

A múltkor írtam, hogy jó magam körülvenni olyan emberekkel, akik inspirálnak. Na, ez mostanság hiányzik. A gond nem onnan ered, hogy rossz személyek közt vagyok, hanem egyszerűen nincsenek rám olyan hatással jelenleg, ami kirobbantana ebből a szürkeségből. Amit egyébként ugye nagyon unok. Tisza Kata tollából üzennék a világnak, saját, önző érdekemben:

-Az hajt folyton, hogy valamit tennem kell. Azt akarom, hogy az emberek gondolkodjanak. Azon is, amihez közük van, és azon is, amihez talán nincs közvetlen közük. Hogy azt is lássák, ami nincs előttük. Hogy gondolják meg, mit beszélnek. Hogy megértsék a világot, amelyben élnek.

Nem vagyok próféta sem, ahogy a regényhős Klára sem az.

Reklámok

Egy hozzászólás to “próféta”

  1. Randall 2011. május 4. - 21:57 #

    Hogy én mennyire, de mennyire ugyanezt a gondolatot hajtom, már-már évek óta. De nem… az emberek nem gondolkodnak, mennek a saját fejük után, és süllyednek el az erkölcstelenség, és az idiotizmus mocsarában. Attól félek ez rosszabb lesz, és a következő generációra, már nem is merek gondolni…Úgy látszik Fluoros, csőnadrágos, csatornafedél méretű fültágítós, drogozós korszakot élünk, egy olyat, amelyben, ha nincs “stílusod”, követett pártod, amit fanatikusan imádsz, akkor te egy senki vagy, egy proli, egy életképtelen hústömeg.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: