coelho

26 jan

Meggyőződése, hogy egyetlen küldetése van: jobb hellyé tenni ezt a világot az eljövendő nemzedékek számára. Csatlakozni a hozzá hasonló emberekhez, megmutatni, hogy a művészet nem csak arra való, hogy kikapcsolja és szórakoztassa az elveszett társadalmat. Megmutatni a vezetők hibáit, megmenteni az éhező gyermekeket, akik ezekben a pillanatokban is egymás után halnak meg Afrikában. Hirdetni a környezetszennyezés problémáját. Véget vetni a társadalmi egyenlőtlenségnek.

Ez persze meglehetősen ambiciózus terv, de biztos benne, hogy az állhatatossága révén meg fogja valósítani. Ehhez azonban meg kell tisztítania a lelkét, ezért mindig ahhoz a négy erőhöz folyamodik, amely vezeti őt az útján: a szeretethez, a halálhoz, a hatalomhoz és az időhöz.

Szeretni kell, mert minket is szeret az Úr.

Tudomásul kell venni a halált, hogy jobban megérthessük az életet.

Harcolni kell a gyarapodásért – de anélkül, hogy beleesnénk az ezáltal elérhető hatalom scapdájába, amiről tudjuk, hogy nem ér semmit.

Végül pedig el kell fogadnunk, hogy a lelkünk – bár örökkévaló – jelen pillanatban az idő hálójában vergődik, annak pedig megvannak a maga korlátai és lehetőségei.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: