Elérkezett ez a nap is

21 Júl

Azt hiszem, most olyan kedvem van, hogy öntsem a szavakat magamból. Akit nem érdekel, az menjen vissza Facebook-ra lájkolni meg kommentelni, biztos többet ér.

Első gondolatom most az, hogy miért vannak olyan buta emberek, akik nem veszik észre egy társaságban, hogy nem éppen szívesen látott személyek? Vegyük szemléltető példának azt a srácot, aki 2 napja bombázta a jelenlétével a lelki békénket. Valószínűleg azt hitte, hogy azért, mert 18 éves, és jól tud csocsózni, majd jó haverunk lesz, vagy nem is tudom, de Dollit sajnálom a legjobban, mert alig észrevehetően volt csak ráállva. Tegnap is megtalált Cicát meg engem, hétfő volt ugye, srác részeg, beül nagy vagányan közénk, és elkezdi mesélni, hogy eltűnt az öngyújtója. Mi szörnyűség. 22:15-kor ránéztem az időre, és megszólaltam, hogy negyedórája máshol kéne lennem. Az eső sem érdekelt minket, de mi elindultunk inkább haza, minthogy a sajnálatos szakításáról is tovább halljuk a részleteket.
Szóval nem tudom felfogni. Felvállalom a véleményem, és kimerem jelenteni, hogy

rohadt idegesítő voltál és vagy

többet ne gyere oda, köszi.

A másik elmélkedésem arról szól vala, hogy egy kapcsolatban milyen fontos is a tisztelet. És hogy milyen rossz is az, ha a másik fél nem tudja, vagy esetleg nem meri a partnert magával egyenrangúan kezelni. Senki sem tökéletes, és az emberek többsége bizony ilyen, de néha el kell töltenünk magunkkal egy kis időt. Meg kell ismerni a saját jó és rossz tulajdonságainkat. Meg hát úgy kell bánni a másikkal, ahogy elvárjuk, hogy ő is viselkedjen velünk. Ez a legnehezebb viszont, akármilyen könnyűnek is tűnik így. Mennyi közhely, és mégis mennyire igazak…

Éjfél van –  boldog mát! (De boldog is lesz, búcsúbulizunk a Dániába készülőkkel. Na jó, ez annyira mégsem boldogító tény…)

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: