Kultúrgyöngyszem-mustra – csajozzunk!

20 máj

Milyen érdekes, hogy az egyszerű jómunkásemberek fiainak nem tanították meg sosem az udvarlás művészetét. Ha nem is megtanítani, de legyen legalább valamiféle érzék  hozzá. De nem, nincs. Nem mintha én annyira akarnám, de  milyen ciki már első beszélgetés első 5 percében találkozóra hívni a lánykát. Igen, ez a tökéletes csajozási technika alapköve.
Kezdjük azzal, hogy mondjuk szegény lánynak, hogy beleszerettünk a megjelenítendő képébe (élőbe láttál? nem). Aztán ugye hívjuk el beszélgetni. Nem ismerlek – válaszolná a lány, de nem baj, majd ott megismerkedtek egy picit sem kínos beszélgetés során. De ha szerencsétlen áldozatunk köti az ebet a karóhoz, akkor bizony kezdjünk el ismerkedni: milyen zenét szeretsz? Indie? Az valami együttes? Nem, nem az. Na jó, erősködjünk még!
Ekkor már a háta mögött csajszi a barátnőivel akar rajta röhögni, így beveszi egy közös társalgásba. Alacsony IQ szintjének köszönhetően nem veszi észre a szarkazmust, ami egyébként kedvenc eszköze lányainknak. Nem baj, viseld el. Ezután hívd el megint randizni a lányt.

Nem jön be a stílusod, síkhülye vagy. Bocsi!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: