Szösszeneteinkből

12 feb

Álarc. Mert tudom, hogy hiába látszik egy nagyszájú, beképzelt majomnak, igazából a szíve (hogy micsoda?) mélyén egy igaz barát. Nem sablon. Tudod, egyik barátom sem mondta nekem, hogy “egymásnak lettünk teremtve” (Áron). Akár hiszed, akár nem, jól esett, még pedig nagyon.

Szerelem. Mert hiába akarsz végre egy jót szexelni akárkivel, amire igazán vágysz, egy értelmes, érzelmes kapcsolat. Nem, nincs értelme tagadnod.

Hülye. Mert nagyon néha viccesek és tolerálhatók a poénjaid, csak néha bántóak. De összeségében szeretsz minket.

Bizalom. Megbízol bennem (és a barátaidban), én is benned. Nincs többet mit mondanom.

Senkit se tévesszen meg ez a sok pozitívum. Zé külön állatfaj, akin viszonylag egyszerű kiigazodni (mint a férfiak többségén), és mégis egy igen szerethető lény. Vannak néha ugyan hülye poénjai, és a furcsa szeretete (szerelme) a férfiassága iránt is érdekes tettekben nyilvánulnak meg, de azért tud okosat is mondani. És segíteni is tud, ha már padlón van az ember. Főleg akkor. Idétlen kis majom, bár magasságából kiindulva nem is olyan kicsi. Most gondolom elolvassa ezt a mondatot, és azt gondolja magában, hogy más se kicsi rajta. Na hát az biztos, az egója is nagy. Valaki elcsodálkozik, hogy hogy bírhatja és szeretheti mondjuk egy érzékeny lelkű személy (mint pl. én), hát egyszerű: ismerem. A legbántóbb dolgokat nem gondolja komolyan, ami meg annyira nem bántó, azon mindenki nevet.
Nála is megemlítem Stinsont, mert amit csinálni szokott, az valamiféle trófeagyűjtés lehet, de ne menjünk el a szélsőségekig.
Nem érdekel a videó és a zsarolás sem, nem ezzel fogod kiharcolni, hogy jókat írjak rólad. Azért érdemled meg, mert egy igazi barát vagy, aki nem csak díszből osztja a hasznavehetetlen tanácsait, hanem szívből (hogy micsoda?) segítesz. Ez vagy te. Egy kész kabaré 🙂

/Portré Zolcsiról/

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: