Szösszeneteinkből

10 feb

Szőkés göndör haj, lame szemüveg, és széles vállak. Így nézett ki először kedves Balázsunk pár éve, azonban egy idő elteltével valamiféle stílus és kontaktlencse jelentkezett nála. Félreértés ne essék, én örülök a változásnak.
Fantasztikus irodalmi génekkel és egy táncos kishúggal megáldott barátunk nem sokszor szólal meg, de ha megteszi, akkor az valami frappáns, szarkasztikus szösszenet. Sokan dícsérik mellizmait, amit a sok éves vizilabdázás eredményezett. Meg ugye a hatalmas, széles vállak, mint már említettem. Ahogy itt mindannyian közülünk, ő is egy Barney Stinson-imádó, és remek emberismeretemmel merem állítani, hogy titkos vágya, hogy ő is olyan lehessen, mint a kedves öltönyös úriember. Segítségére lesz minden bizonnyal a kifejező kék szeme, amivel néha olyan ártatlanul tud nézni, mint a ma született bárány. Megtévesztő. De nem nekünk, akik a közvetlen közelében vannak nap, mint nap, és tudják, hogy egy csalafinta kispolgár nem kis célokkal az életben.
Bár sokszor vonult a háttérbe, és volt olyan, mint egy szürke kisegér, de ez immár a múlté, és útban van a mindenkit alázó atomBazsi legtöbbünk örömére!

/Portré Balázsról/

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: