Nem nyáladzok, de tényleg kihaltak az igazi érzelmek?

11 jan

Nem. Csak a sokat tapasztalt férfi néha eltúlozza a csalódásait a női nemben, és a szélsőséges nézeteivel ócsárolja a gyengébbik (?) nemet. A szóban forgó blogot most lehet nem említeném meg, bár ha megtenném, talán értené mindenki, miről van szó.
A lényeg annyi, hogy minden nő megélhetési ribanc. Hogy miért? Mert azzal a pasival dugnak, akinek több pénze van, több mindent meg tud neki adni. És a fordított eset százmilliós különbségű arányaival meg ugye mit számít. De könyörgöm, ez már ősidők óta így van, elvárjuk, hogy a férfi hozza a kenyérrevalót, míg mi itthon mosunk-főzünk rájuk. Egyszerű szimbiózis az egész. Adok valamit, amiért elvárok valamit.

De az ilyen pénzügyi dolog miért érdekelne például egy 15-17 éves lányt? Talán keveset mondtam, huszonakárhány éves korig még a szülők tolják a pénzt nekünk a fősulira (már akinek olyan jól megy). Magyarul annyi, hogy ilyen korban végképp nem a hülye pénzért vannak együtt fiú és lány. Igenis ilyenkor az érzelem áll előtérben, és ehhez nem kell rózsaszín felhők közt élni.

Igen, meg kell hagyni, hogy abban is van igazság, amit ő ír, de egyáltalán nem MINDENKIRE igaz, és nem is ilyen szélsőségesen.

A legszebb pillanatokat nem lehet megvenni, nem lehet még egyszer leesni az ágyról puszilkodás közben és együtt nevetni rajta (nem fájt, megfogott 🙂 )… És szerelem létezhet szegénységben, betegségben, rosszban, nem csak a pozitív dolgokban, amíg a halál el nem választ…

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: